News & Media

News

The latest news about TDIH

Digital Talk Cluj-Napoca: experții TEDIHT s-au întâlnit cu antreprenori, IMM-uri și organizații din sectorul public

Evenimentul Digital Talk organizat de The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) a avut loc joi, 14 septembrie, și a fost o ocazie excepțională de a aduce împreună reprezentanți ai IMM-urilor și ai organizațiilor din sectorul public, interesați de digitalizare și de optimizarea activităților lor.

Read more

În atenția beneficiarilor: Modificări în Ghidul aplicantului al apelului de selecție nr. 2

CORRIGENDUM pentru modificarea Ghidului aplicantului al apelului de selecție nr.2

Read more

Haideți să vorbim despre digitalizare!

The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) vă invită la Digital Talk Cluj-Napoca, în data de 14 septembrie 2023, la ABC Incubator. Această ocazie unică aduce împreună oameni de afaceri, antreprenori și reprezentanți ai IMM-urilor din regiunea de Nord-Vest, cu scopul de a explora și exploata oportunitățile oferite de TEDIHT.

Read more

În atenția beneficiarilor selectați în apelul 1: Modificări în Ghidul aplicantului

CORRIGENDUM pentru modificarea Ghidului aplicantului al apelului de selecție nr.1

Read more

Forumul Public-Privat 2023: Transilvania IT Cluster, Co-Organizator al conferinței pentru dezvoltarea competențelor digitale

Cea de-a doua ediție a Forumului Public-Privat, o conferință internațională dedicată factorilor de decizie politică, oficialilor guvernamentali și liderilor din industria IT&C, va avea loc la începutul lunii august, într-un cadru inedit.

Read more

Evenimentul final BOWI: Promovarea colaborării interregionale în beneficiul IMM-urilor

Evenimentul final al proiectului BOWI, desfășurat sub titulatura "BOWI Networking Event: Enabling Interregional Collaboration Benefits for SMEs"

Read more

O nouă imagine, un nou nume – aceleași obiective

Avem o nouă identitate vizuală, care ne validează angajamentul față de misiunea noastră de a consolida ecosistemului regional de inovare și accelerarea procesului de transformare digitală.

Read more

S-a lansat al doilea apel de selecție dedicat beneficiarilor TDIH

Cel de-al doilea apel pentru selecția beneficiarilor The European Digital Innovation Hub in Transilvania a fost lansat în 6 iunie și va rămâne activ până în data de 30 septembrie 2023. Acest apel este dedicat companiilor și organizațiilor din sectorul public.

Read more

Transilvania IT Cluster a devenit membru al Asociației Big Value Data

Transilvania IT Cluster a devenit membru deplin al BDVA - Big Data Value Association

Read more

29 de IMM-uri au fost selectate în urma primului apel de selecție a beneficiarilor TDIH

Transilvania Digital Innovation Hub anunță încheierea procesului de selecție a beneficiarilor, după primul apel, care a fost deschis până în data de 1 martie 2023.

Read more