News & Media

Videos

The latest videos about TDIH

Conferința DIZ – Transformare Digitală 2.0 // Interviu Bianca Muntean

Interviu cu Bianca Muntean, președinte RODIH, despre centrele de inovare digitală

Watch on Youtube

Bianca MUNTEAN, Transilvania IT Cluster: Despre importanța centrelor de inovare digitală

Intervenția Biancăi MUNTEAN, Cluster manager, Transilvania IT Cluster, la conferința ”Monitorul digitalizării și ecosistemul IT din România: unde au ajuns administrația și economia și care e harta dezvoltării pe termen mediu”, marți, 9 aprilie 2024.

Watch on Youtube

Podcast POWERING INNOVATION – EP.1

Primul episod al podcastului Powering Innovation, alături de Bianca Muntean, coordonator ⁠The European Digital Innovation Hub in Transilvania ⁠(TEDIHT) și manager ⁠Transilvania IT Cluster⁠, aduce publicului mai multe informații despre centrele de inovare digitală și în special despre TEDIHT. În acest prim episod, Bianca Muntean explică cum a luat naștere TEDIHT, cine sunt partenerii și clienții săi și cum se poate beneficia de serviciile oferite de acest Centru European de Inovare Digitală.

Watch on Youtube

Pastila de digitalizare | Ce este transformarea digitală?

Ce este transformarea digitală, care sunt beneficiile ei și cum putem face primii pași pentru a crește afacerile prin adoptarea digitalizării

Watch on Youtube

Eveniment de onboarding pentru beneficiarii selectați în apelul 2 TEDIHT

Evenimentul BOOTCAMP organizat de The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) a avut loc pe 1 februarie și a fost o ocazie excepțională de a aduce împreună reprezentanți ai IMM-urilor și ai organizațiilor din sectorul public, beneficiari ai apelului 2 TEDIHT.

Watch on Youtube

Ce este transformarea digitală?

Pastila de digitalizare: Ce este transformarea digitală? Ne explică Andra Tănase, Senior Green and Digital Strategist & Project Manager, Transilvania IT Cluster

Watch on Youtube

Transilvania Digital Innovation Hub și-a deschis porțile la Oradea!

În data de 2 februarie 2023 Transilvania Digital Innovation Hub și-a deschis porțile la Oradea cu primul eveniment dedicat digitalizării și transformării digitale realizat pentru comunitatea de acolo.

Watch on Youtube

Transilvania Digital Innovation Hub in Oradea

Cetatea Oradea a găzduit în 2 februarie 2023 conferința Transformarea digitală a IMM-urilor - Soluții și oportunități, organizată de The Digital Innovation Hub in Transilvania

Watch on Youtube

Transilvania DIH: Silver i-Space of BDVA

Am avut onoarea să primim recunoașterea etichetei de argint din partea Big Data Value Association și să devenim un nou i-Space al BDVA. Suntem foarte mândri să primim această recunoaștere și anticipăm o colaborare productivă cu comunitatea i-Spaces și BDVA pentru a stimula utilizarea Big Data și a inteligenței artificiale în Europa.

Watch on Youtube