Servicii

Sprijin pentru gasirea de investitii

Despre acest serviciu

Include furnizarea informațiilor despre diverse mecanisme de finanțare și facilitarea accesului la investitori.

Această funcție este îndeplinită prin utilizarea expertizei tuturor membrilor în identificarea, implementarea și consultanța privind identificarea și accesarea investițiilor publice, private și mixte. Orchestratorul Transilvania IT și partenerii săi sunt furnizori recunoscuți de expertiză în identificarea surselor de finanțare publice nerambursabile și a fondurilor de investiții, acceleratorilor și investitorilor de tip business angels.

Comunitățile de startup-uri create și activate de Cluj Startups, Cluj Hub și Freshblood sunt cele mai active, iar orchestratorul Transilvania IT Cluster are rolul de a oferi expertiză pentru proiecte de transformare digitală, de a identifica mentori pentru proiecte de transformare digitală, de a crea sinergii și de a identifica investitori în proiecte de transformare digitală.

Împreună cu Primăria Cluj-Napoca, cluster-urile implicate în structura de guvernare a Transilvania Digital Innovation Hub lucrează la crearea unui program de sprijin și finanțare a proiectelor de transformare digitală din oraș din surse locale și publice private.

Cele trei cluster-uri certificate cu aur din România, respectiv Transilvania IT, Cluster Mobilier Transilvan și Agrotransilvania, implementează un proiect POCU România Startup Plus prin care reușesc să gestioneze împreună atât componenta de finanțare, cât și componenta de mentorat, dezvoltând parteneriate ale straturilor programului.

Unul dintre partenerii Transilvania Digital Innovation Hub este Cleverage Venture Capital, prima asociație de business angels care finanțează startup-uri în domeniul tehnologiei medicale cu potențial de creștere.

Parteneri

Cluj Startups

Startup House este un spațiu de lucru colaborativ pentru antreprenori și inovatori, cu scopul de a crea un mediu care să promoveze creativitatea, inovația și creșterea. Indiferent dacă abia începi sau ești un antreprenor experimentat, Startup House are tot ceea ce ai nevoie pentru a reuși.

FreshBlood

Organizația non-guvernamentală sprijină inovația în domeniul sănătății prin conectarea inovatorilor la resursele de care au nevoie, oferind feedback și mentorat.

ClujHUB

ClujHub este un hub de inovare și antreprenoriat din Cluj-Napoca, care oferă un spațiu de lucru și servicii pentru start-up-uri și antreprenori, promovând colaborarea și dezvoltarea lor într-un mediu stimulant.

Cleverage

Membrii fondatori ai Cleverage sunt unii dintre cei mai apreciați antreprenori din domeniul IT și al sănătății din regiune, și s-au angajat să-și dedice timpul, expertiza și rețelele de specialiști pentru navigarea peisajului complex al sistemului de sănătate.

Servicii din această categorie

Prin acest serviciu se oferă mentorat pentru companii, sub forma unei misiuni de consultanță și asistență de specialitate pentru identificarea și obținerea de finanțare necesare pentru realizarea unor investiții dedicate creșterii maturității digitale și inovării în companie.