Termeni și condiții

Updated: 01.10.2023

1. Introducere

Bun venit pe transilvaniadih.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Acest document stabilește termenii și condițiile care guvernează utilizarea acestui site. Prin accesarea și folosirea acestui Site, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile prezenți în acest document. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți acest Site.

2. Condiții Generale

2.1. Accesul la acest Site este permis doar persoanelor care au vârsta legală de a intra în contracte conform legilor în vigoare.

2.2. Sunteți responsabil pentru asigurarea confidențialității informațiilor de autentificare (dacă este cazul) și a oricăror activități care au loc în contul dvs.

2.3. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau întrerupe accesul la Site în orice moment din motive tehnice, de securitate sau alte motive similare.

2.4. Utilizarea Site-ului înseamnă acceptarea politicii noastre de confidențialitate.

3. Copyright și Conținut

3.1. Conținutul acestui Site, inclusiv textul, grafica, imagini, video-uri, și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

3.2. Nu aveți voie să reproduceți, distribuiți, modificați sau să folosiți în alt mod materialele de pe acest Site fără acordul nostru scris.

4. Linkuri către site-uri terțe

4.1. Site-ul poate conține link-uri către site-uri terțe. Nu avem control asupra acestor site-uri și nu suntem responsabili pentru conținutul sau politicile acestora.

4.2. Accesarea site-urilor terțe se face pe propriul risc și conform termenilor și condițiilor acestora.

5. Politica de Confidențialitate

Pentru informații detaliate privind colectarea, utilizarea și protecția datelor personale, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate disponibilă pe acest Site.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

6.1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor va fi disponibilă pe acest Site.

6.2. Continuarea utilizării Site-ului după orice modificare reprezintă acceptarea automată a noilor Termeni și Condiții.

7. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@transilvaniadih.ro.

Acești Termeni și Condiții intră în vigoare începând cu data de 01.10.2023. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Mulțumim pentru înțelegere și vă urăm o experiență plăcută pe transilvaniadih.ro!