Solutii

Catalog de solutii

X
  • Tipuri de solutii

  • Furnizori

  • Clear

25 rezultate

Consultanță strategică/Dezvoltare soluții AI/Training specializat

Optimizd AI oferă companiilor și instituțiilor din România servicii de dezvoltare și integrare a tehnologiilor bazate pe inteligență artificială (AI) menite să reducă costurile, să optimizeze procesele interne existente și să crească rata de profitabilitate.

Furnizat de Optimizd AI
Produs Serviciu
Citeste mai mult

Platforma EPIM (Enterprise Product Information Management)

Viamedici este un furnizor de top de software MDM multidomeniu, PIM 360°, DAM și Guided Selling - Dynamic Configuration/CPQ pentru peste 350 de companii globale.

Furnizat de Viamedici Software Lab
Produs Serviciu
Citeste mai mult

Servicii de testare software

Soluția software se concentrează pe optimizarea procesului de asigurare a calității prin implementarea de strategii de testare competitive care sunt proiectate pentru a reduce costurile, în timp ce accelerează lansarea pe piață și îmbunătățește în mod semnificativ calitatea produsului final.

Furnizat de BetterQA
Serviciu
Citeste mai mult

E-commerce Magento 2

Realizare magazine Online Magento 2 și automatizări ale proceselor din spatele acestora

Furnizat de Mejix
Serviciu
Citeste mai mult

Dinemarket

Dinemarket.com, primul marketplace B2B din piata de food care face legatura intre producatorii locali si restaurante, facilitand achizitia produselor locale de catre reprezentantii industriei Horeca.

Furnizat de Mejix
Produs
Citeste mai mult

Bright Devices-platformă telegestiune și IoT

Un sistem de telegestiune controlat printr-o aplicație software este un sistem care permite monitorizarea și controlul dispozitivelor, echipamentelor sau infrastructurii într-un mod remote, utilizând o aplicație software dedicată.

Furnizat de TNT Computers
Produs Serviciu
Citeste mai mult

CityManager

CityManager este o platformă smart city deschisă și integrată pentru digitalizarea interacțiunii dintre instituțiile publice și cetățeni.

Furnizat de TNT Computers
Serviciu
Citeste mai mult

Soluții de dezvoltare a produselor fintech

Viziunea noastră este de a construi produse fintech de calitate, care sa lase ca moștenire o amprentă durabilă și sustenabilă.

Furnizat de FintechIO
Software
Citeste mai mult

Creare website

Cauți o agenție de soluții digitale care să te ajute să-ți duci afacerea la următorul nivel? Digital Land este soluția ta!

Furnizat de Digital Land
Hardware Software
Citeste mai mult

OPTI legislativ

OPTI legislativ este o solutie care pune la dipozitia utilizatorului cu ajutorul partenerului nostru Wolters Kluver toata legislatia romaneasca si europeana, peste 15 milioane de spete, analiza de legi, urmarire clienti , procese in derulare, impuneri, sau orice alte penalitati rezultate in urma rezolvarii pe cale juridica a oricaror tipuri de conflicte.

Furnizat de Bioeuro
Hardware Software
Citeste mai mult