Cu toții trebuie să evoluăm continuu, să ne dezvoltăm și să ținem pasul cu lumea – iar un hub de inovare cu atât mai mult! Transilvania Digital Innovation Hub a crescut și s-a dezvoltat tot mai mult, astfel că prezentarea sa trebuie să fie pe măsură. Așadar, suntem încântați acum să dezvăluim o ”împrospătare” a imaginii noastre realizată de echipa Brandocracy, cu finanțare oferită de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Avem o nouă identitate vizuală care ne validează angajamentul față de misiunea noastră de a consolida ecosistemului regional de inovare și accelerarea procesului de transformare digitală.

Numele nostru a suferit o mică transformare menită să sublinieze foarte bine scopul nostru de a aduce digitalizarea și inovația în Transilvania, prin urmare, acum ne numim The EUROPEAN DIGITAL INNOVATION HUB in Transilvania. 

În ceea ce privește simbolistica din spatele noului nostru logo, “T” stilizat reprezintă prima literă din Transilvania. Liniile înșiruite reprezintă oamenii, afacerile lor, comunitatea și colaborarea. Misiunea noastră, ca European Digital Innovation Hub în Transilvania, este de a aduce oamenii potriviți la un loc și de a oferi oportunitatea de a crea conexiuni valoroase.

“T” este reprezentat ca un acoperiș ori o umbrelă sub care sunteți încurajați să experimentați, să învățați, să creați și să găsiți soluții. Digital Innovation Hub în Transilvania este un facilitator, un lider care vă oferă suport și se asigură că nu rămâneți în urmă. 

În final, misiunea și obiectivele noastre rămân aceleași: să aducem oamenii împreună. Cu înțelegere, informații pertinente și expertiză, THE European Digital Innovation Hub in Transilvania vă ghidează să creați conexiuni valoroase la nivel uman și de business. Creăm un spațiu sigur în care membrii comunității noastre nu doar că sunt la curent cu cele mai noi informații despre digitalizare și avans tehnologic, ci se simt confortabil cu inovația, digitalizarea și schimbarea, fiind inspirați să acționeze.