The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) vă invită la Digital Talk Cluj-Napoca, în data de 14 septembrie 2023, la ABC Incubator. Această ocazie unică aduce împreună oameni de afaceri, antreprenori și reprezentanți ai IMM-urilor din regiunea de Nord-Vest, cu scopul de a explora și exploata oportunitățile oferite de TEDIHT.

Dezvoltare prin inovare

Digitalizarea și inovarea sunt cuvintele-cheie în prezent, pentru dezvoltarea afacerilor. Prin intermediul evenimentului Digital Talk, TEDIHT deschide o fereastră către viitor, oferind participanților oportunitatea de a înțelege în profunzime cum pot să beneficieze la maxim de resursele digitale disponibile.

Explorăm oportunitățile oferite de TEDIHT

Evenimentul va oferi participanților o perspectivă detaliată asupra beneficiilor aduse de TEDIHT. Veți descoperi modul în care acest hub de inovare digitală poate transforma afacerile prin servicii avansate și soluții de ultimă generație.

Apelul 2 de selecție a beneficiarilor

Dacă reprezentați un IMM sau o organizație publică, acest eveniment este esențial pentru a vă pregăti pentru apelul 2 de selecție. Veți avea acces la informații cruciale și clarificări privind procesul de selecție, având astfel șansa de a accesa servicii de digitalizare și inovare în valoare de până la 120.000 EUR.

DIGITAL TALK CLUJ-NAPOCA

📅 Data: 14 septembrie 2023
🕒 Ora: 14:00 – 18:00
🏢 Locație: ABC Incubator

Timp rămas până la eveniment:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Dezvoltarea comunității de afaceri din Regiunea Nord-Vest

The European Digital Innovation Hub in Transilvania se angajează să promoveze oportunitățile de digitalizare pentru IMM-uri și organizații din sectorul public din regiunea de Nord-Vest. Acest eveniment este doar unul din eforturile noastre continue de a facilita accesul la informații și resurse esențiale pentru dezvoltarea afacerilor.

Cum puteți participa

Pentru a vă asigura un loc la acest eveniment de excepție, vă rugăm să vă înregistrați completând formularul disponibil aici. Numărul de locuri este limitat, deci nu ezitați să vă rezervați locul cât mai curând posibil.