Într-o lume aflată în continuă evoluție tehnologică, capacitatea de a rămâne competitiv în mediul de afaceri și sectorul public depinde tot mai mult de adaptarea la noile tehnologii și tendințe digitale. Cu acest scop în minte, The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) anunță încă o șansă de a face un pas semnificativ către viitor și de a susține dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Procesul de digitalizare vine la pachet cu nevoia de a gestiona schimbarea, iar în comunitatea The European Digital Innovation Hub in Transilvania oferă sprijinul și experiența pentru a derula managementul schimbării în companie.

Potențialii beneficiari pot aplica și pot alege serviciile de transformare digitală și inovare care vizează o abordare completă a nevoilor fiecărei companii, bazându-se pe implementarea a 4 categorii principale:

  • Dezvoltarea de networking valoros;
  • Testarea soluțiilor și a produselor înainte de a investi;
  • Dezvoltarea și specializarea abilităţi de inovare și digitalizare;
  • Susținerea dezvoltării proiectelor și atragerea de finanțare pentru investiții.

Aceștia sunt pașii de urmat pentru a beneficia de serviciile oferite de The European Digital Innovation Hub în Transilvania:

  1. Consultă ghidul aplicantului aici tdih-services.fundingbox.com/pages/gfa

  2. Creează un cont pe platforma Fundingbox

  3. Completează formularul de înscriere și depune-l până la 15 octombrie 2023, ora 17.00.

Timp rămas până la încheierea apelului:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Prin participarea la acest apel deschis, o companie sau organizație din sectorul public poate beneficia de servicii de inovare și transformare digitală furnizate de TEDIHT în valoare de până la 120.000 EUR.

Transformarea digitală este o necesitate în era modernă, iar TEDIHT oferă o șansă importantă pentru IMM-uri și organizațiile din sectorul public de a se adapta și de a progresa. Pentru mai multe informații și întrebări, vă puteți adresa direct la tdih@transilvaniait.ro.

Nu lăsați această oportunitate să treacă pe lângă voi – aplicați acum și faceți saltul către viitorul digital!