Despre OLI HYGIA

OLI Hygia

OLI Hygia este legătura dintre actorii industriali inovatori și entitățile RDI și susține specializarea inteligentă prin transferul de cunoștințe și tehnologie. OLI Hygia este un catalizator al transformării industriale și un susținător activ al dezvoltării inovatoare și colaborative, prin agregarea resurselor necesare în: consolidarea avantajelor competitive și capacităților, facilitarea progresului mediului de afaceri și crearea unui mecanism de legătură prin parteneriate strategice între entitățile naționale și internaționale RDI și afacerile inovatoare.

Echipa OLI Hygia

Ciprian Morcan

OLI@Hygia Manager

Ciprian este un om perseverent de acțiune, care investește timp și energie în ideile în care crede și este convins că beneficiile financiare sunt doar consecința muncii depuse cu pasiune și devotament. El este un visător bine ancorat în realitate, ceea ce îl ajută să-și mențină concentrarea asupra proiectelor importante.

Diana Chifor

Consultant partener

Consultant partener și manager de proiect, specialist internaţionalizare, coordonator al unei echipe de consultanţi interni axaţi pe servicii suport dedicate structurilor inovative (clustere). Are experiență în dezvoltarea proiectelor și atragerea finanțării nerambursabile, dar și în furnizarea de servicii suport pentru internaţionalizare.

Andreea Toma

Consultant

Consultant în Hygia din anul 2019, este specializată în dezvoltarea și implementarea de proiecte naționale și internaționale, precum și în elaborarea de planificări strategice. În prezent, Andreea este manager de proiect în 3 proiecte finanțate direct de Comisia Europeană.

Andreea Corina Pop

Brand manager

Cu o experiență de peste 7 ani în marketing, management și comunicare, Andreea iubește provocările și este mereu la curent cu noile trenduri. S-a alăturat echipei Hygia în 2022 și se ocupă de imaginea mai multor branduri conexe partenere și promovarea acestora în mediul online și offline.