Despre ARIES Transilvania

ARIES Transilvania

Filiala Transilvania a ARIES are sediul în Cluj-Napoca și este alcătuită din membri precum: companii, reprezentanți ai autorităților locale, universități, institute de cercetare, instituții catalizatoare și alte entități regionale și locale de inovare interesate de schimbul de cunoștințe, cele mai bune practici în cercetare și dezvoltare și oportunități de afaceri.

ARIES Transilvania are legături solide și conexiuni directe cu actorii din ecosistemul Cluj-Napoca, precum comunitățile de start-up-uri, autoritățile publice locale, companiile de software, asociațiile de turism, universitățile și cluster-urile energetice.

Premisa pentru care ARIES Transilvania a fost înființată este susținerea competitivității informaționale a României la același nivel cu celelalte națiuni ale lumii, având un cod de etică la care toți membrii aderă.

Echipa ARIES Transilvania

Bianca Muntean

Manager Transilvania IT Cluster

Bianca Muntean este manager Transilvania IT Cluster, având peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea ecosistemului. Ea este membră a Grupului European de Experți în Cluster, DG Grow, Comisia Europeană și participă activ în diferite Consilii Consultative.

Alexandru Roja

Head of Innovation Transilvania DIH

Alexandru Roja are 20 de ani de experiență în mediul academic și de cercetare, având expertiză în domenii precum managementul inovației, antreprenoriatul, managementul strategic, inteligența strategică, gestionarea cunoștințelor și transformarea digitală.

Mihai Pop

Chief operating officer Transilvania DIH

Mihai Pop are 10 ani de experiență în dezvoltarea organizațională și managementul proiectelor, lucrând atât la nivel național, cât și european. A coordonat echipe de proiecte finanțate prin diverse programe naționale și europene, precum Youth in Action, Erasmus+, EEA Grants și ESF.