Evenimente

X
  • Tipuri de evenimente

  • Clear

10 rezultate

Evenimente trecute

Digital Talk Cluj-Napoca

14 septembrie 2023, 14:00-18:00
ABC Incubator

The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) vă invită la Digital Talk Cluj-Napoca. Acest eveniment vă oferă oportunitatea de a înțelege în profunzime avantajele și beneficiile oferite de TEDIHT și va furniza clarificări privind apelul 2 de selecție deschis în cadrul TEDIHT. Dacă reprezentați un IMM sau o organizație publică și sunteți în căutarea soluțiilor de digitalizare și inovare, acesta este momentul potrivit pentru a vă informa și a vă pregăti pentru al doilea apel de selecție.

Citeste mai mult

Conferința Transportatorilor Auto și Tractărilor Auto

8 septembrie 2023, 09:00-20:00
Oradea

Discutăm despre digitalizare și transformare digitală în cadrul Conferinței Transportatorilor Auto și Tractărilor Auto. Colega noastră de la Transilvania IT Oradea, Mirela Mărcuț, va susține o prezentare despre oportunitățile și provocările în digitalizarea afacerii.

Citeste mai mult

Forumul Public – Privat @ UNTOLD 2023

3 august 2023 - 5 august 2023
Radisson Blu Hotel

A doua ediție a conferinței internaționale Forumul Public Privat, conferință dedicată factorilor de decizie politică, oficialilor guvernamentali și liderilor din industrie interesați de sectorul IT&C, este realizată în parteneriat cu Transilvania IT Cluster. Organizat sub tematica "Digital Skills", forumul va pune în evidență importanța crucială a educației și a formării profesionale în promovarea creșterii, a inovării și a creării de locuri de muncă.

Citeste mai mult