În data de 15 decembrie 2022 s-a lansat oficial primul apel de selecție dedicat beneficiarilor TDIH care va rămâne deschis timp de 60 de zile.

Apelul de selecție este unul competitiv, deoarece există limitări la nivel de valoarea totală, respectiv la numărul beneficiarilor care vor putea colabora cu TDIH prin decontarea cheltuielilor din finanțare publică.

Prin participarea la acest apel deschis, 16 IMM-uri selectate pot beneficia de servicii de inovare și transformare digitală furnizate de Transilvania Digital Innovation Hub în valoare de până la 120.000 EUR. Colaborarea efectivă are o durată de până la 12 luni, timp în care împreună vom urmări să atingem obiectivele de digitalizare și inovare a companiei dumneavoastră, prin serviciile selectate și confirmate în etapa interviului. Cu titlu de exemplificare aceste servicii pot fi: realizarea de audituri digitale, participare la cursuri de bază, dar și avansate pentru obținerea de competențe digitale, posibilitatea de a testa alături de partenerii implicați în TDIH diverse tehnologii disponibile pe piață, înainte de a investi în acestea, sprijin pentru identificarea de oportunități de finanțare rambursabile și nerambursabile și multe altele.

Mai multe informații despre apel, cât și despre formularul de aplicație puteți afla de pe platforma https://tdih-services.fundingbox.com